Showing 21–30 of 32 results
Zacht roze wijn met een intense neus van rood fruit. In de mond, fris en fruitig. Heerlijk als aperitief, bij charcuterie, vleesgerechten zacht gekruid en gegrilde vis gerechten. Jong drinken en gekoeld serveren (8-9 C.)
Diep rodewijn met een neus van veel donker fruit en een vleugje hout. Heeft een solide structuur in de mond met veel body. Soepele wijn met zachte tannines. Serveren op ca. 18 C.
Een krachtige volle wijn van oude wijnstokken. Vol met fruit aroma’s van zwarte bessen en bramen en enkele noten van mokka en vanille. De ronde structuur is ondersteund door de aanwezige zachte en soepele tannines. Aarzel niet om de wijn te decanteren om het volledige potentieel te ontdekken. Mooie wijn bij roodvlees gerechten, wild en gebraden gevogelte. Serveren op 18-19 C.
Een licht gouden kleur met een zeer heldere glans. In de neus aroma’s van tropisch- en Citrus fruit. In de mond een frisse en ronde structuur met frisse zuren. Heeft een lange en frisse afdronk.
Goudgele half zoete wijn van de Manseng druif. Intense neus van exotisch fruit. In de mond vol met aroma’s van rijp fruit zoals abrikoos. Ideaal bij o.a. foie gras en bij het dessert. Serveren 8 C.
Intens granaat van kleur. Complexe neus van gekonfijt fruit, zachte specerijen en zoethout. In de mond genereus en een opmerkelijke aromatische complexiteit. Lange afdronk met kruidige en geroosterde toetsen. Ideaal bij gastronomische maaltijden zoals konijn, eendenborst en entrecote. Serveren tussen 16-18 c. Best karaferen !!
Strogele wijn met neus van bloemen, citrusvruchten en boter. Zeer veel finesse. In de mond, rijpe exotische vruchten. Heeft een elegante afdronk met fijne zuurtjes. Heerlijk bij visgerechten. Schenken 9-10 C.
Donkere paarsglanzende wijn met een mooi boeket van braambessen en een vleugje gebrande koffiebonen. In de mond speels, vol en rond met aroma’s van rijpe woudvruchten. Heeft een subtiele afdronk. Lekker bij gegrild rood vlees of een blokje kaas. Licht gekoeld serveren.
Intens paars glanzende wijn met aroma van rood fruit. Fruitig in de mond en een zachte afdronk. Heerlijk bij gegrilde kip en pastaschotels. Licht gekoeld serveren (ca. 16-17 C.)
Glanzende goudgele wijn met rijke aroma’s van exotisch fruit. Zeer mond vullende textuur van rijp fruit en een frisse Citrus toets. Heerlijke wijn bij asperges, patés en gegrilde vis. Schenken bij ca. 10 C.
Bestelling